اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

ترامپ: ممکن است دولت تعطیل شود

ترامپ: ممکن است دولت تعطیل شود دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد اگر کنگره به لایحه موقتی بودجه رای ندهد، ممکن است تعطیلی دولت اتفاق بیافتد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۳ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 10
کد خبر: ۲۷۳۲۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد اگر کنگره به لایحه موقتی بودجه رای ندهد، ممکن است تعطیلی دولت اتفاق بیافتد، اما در عین حال نسبت به تصویب این لایحه ابراز خوشبینی کرد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگاران درباره احتمال تعطیلی دولت در هفته جاری همزمان با رسیدن به موعد زمانی ۱۴ مارس و انقضای لایحه بودجه موقتی قبلی، گفت: اگر نمایندگان کنگره در جلسه روز سه شنبه به لایحه موقتی ۶ ماهه رای ندهند، ممکن است تعطیلی دولت اتفاق بیافتد، اما نباید این اتفاق بیافتد و نخواهد افتاد. من فکر می‌کنم کنگره این لایحه را تصویب می‌کند. خواهیم دید.

اشاره وی به لایحه بودجه‌ای است که روز گذشته جمهوری خواهان کنگره برای جلوگیری از تعطیلی بخش‌های مختلف دولت از تاریخ ۱۴ مارس ارائه دادند.

براساس این گزارش، این لایحه بودجه بخش‌های مختلف را تا ماه سپتامبر که پایان سال مالی ۲۰۲۵ است، تامین کرده و اغلب سطوح هزینه‌ها در دوره دولت قبلی را حفظ می‌کند.

انتظار می‌رود کنگره روز سه شنبه درباره این لایحه ۹۹ صفحه‌ای رای گیری کند.

در همین حال دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا سیگنال‌هایی را در مورد حمایت از این لایحه داده که این امر می‌تواند مسیر جمهوری خواهان برای کنترل هر دو مجلس آمریکا به منظور تمرکز بر تمدید قانون کاهش مالیاتی ترامپ مربوط به سال ۲۰۱۷ را هموارتر کند.

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی گفت: تمام جمهوری خواهان باید هفته آینده به این لایحه رای مثبت دهند. چیز‌های خوبی برای آمریکا در راه است و من از شما می‌خواهم به ما مهلت چند ماهه تا ماه سپتامبر بدهید تا بتوانیم کشور را در به لحاظ مالی در نظم قرار دهیم.

اعلام حمایت ترامپ از این لایحه بودجه، برخی جمهوری خواهان تندرو را که به لایحه قبلی رای منفی داده بودند، تشویق می‌کند تا به آن رای دهند.

با این حال مذاکره کنندگان ارشد جمهوری خواه و دموکرات تلاش می‌کنند تا در هفته‌های اخیر گردهم بیایند تا لایحه بودجه ۱۲ ماده‌ای برای سال مالی ۲۰۲۵ را تصویب کنند، اما اقدامات اخیر دولت در اخراج کارکنان فدرال و تهدید به مسدودکردن هزینه‌های اختصاص یافته توسط کنگره، این توافق را مخدوش کرده است.

دموکرات‌ها می‌گویند که در تلاش هستند تا تضمین‌هایی را فراهم کنند که ترامپ و ایلان ماسک نتوانند کارمندان فدرال بیشتری را اخراج کرده و با برنامه‌های بیشتر دولت را لغو کنند.

دولت آمریکا در سال گذشته مالی نیز سه بار لایحه موقتی بودجه را برای جلوگیری از تعطیلی دولت تصویب کرد./ تسنیم 

کلمات کلیدی: ترامپ آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار